гледам , че в axm-auto комплекта съединител е като моят , обаче като търся в гугъл за феродов диск и ми излизат все някакви с пружини а моят не е с пружини , та въпросът ми е дали ще пасне такъв диск ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
феродов диск 156 2.4 JTD 136 коня
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Misho_ss Покажи съобщениегледам , че в axm-auto комплекта съединител е като моят , обаче като търся в гугъл за феродов диск и ми излизат все някакви с пружини а моят не е с пружини , та въпросът ми е дали ще пасне такъв диск ?156 2.4JTD 136+ PS
-
Колега повечето снимки са примерни по-сайтовете,не ги гледай,че са с пружини?156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
то казваш снимките са примерни , но аз искам да знам дали такъв с пружини ще ми пасне или не щото както са примерни тия снимки , ще взема да поръчам и ми донесат такъв (с пружини) па той не пасне и кво правя после (парите на вятура)а не ми трябва цял комплект понеже притискателя е здрав , просто на феродовия ми диск в средата (главинката да я наречем ) е била на шлици ли не знам ( ся ги няма ) . общо взето тва е счупеното, иначе феродото има доста хляб в него .
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98
Comment
-
Първоначално публикувано от Misho_ss Покажи съобщението казваш снимките са примерни , но аз искам да знам дали такъв с пружини ще ми пасне или не щото както са примерни тия снимки , ще взема да поръчам и ми донесат такъв (с пружини) па той не пасне и кво правя после (парите на вятура)а не ми трябва цял комплект понеже притискателя е здрав , просто на феродовия ми диск в средата (главинката да я наречем ) е била на шлици ли не знам ( ся ги няма ) . общо взето тва е счупеното, иначе феродото има доста хляб в него .
Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
Comment
-
то хубаво да прегледам маховика ( той си има малак луфт , ама и на клипове оригиналните също имат малък луфт, как да разбера дали не е в ред) , то ако имаше некой от силистра ,който да е по наясно да дойде да види и да ми каже , пък така аз като не разбирам ? щото сам си свалям всичко , домашно разфасоването с наште коли трябва сам да си правиш всичко , че ще обеднееш ако я носиш все на сервиз
Last edited by Misho_ss; d.m.y г., 15:32.Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98
Comment
-
ако се завари главината и феродовия диск (да не са на шлици ) дали може да се получи или тия шлици са за да се издурпва или притиска феродовоя диск ? че не съм много наясно с устроиството му . или шлиците са само за да убират луфт ?Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98
Comment
-
След последното мнение се абонирам за темата - определено ще стане интересно как ще се реши проблема...
Я виж това клипче, което обяснява как работи съединителя, може би ще ти отговори на въпроса дали можеш да завариш каквото и да е за диска...Last edited by badmadafaka; d.m.y г., 19:41.
Comment
-
156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
бе хора на мен ми е пределно ясно как работи съединителя , но явно аз не мога да обесна какво искам да кажа ,че да ме разберете но както и да еговорех само и единствено за феродовия диск , който в средата на диска има 1 дупка в която влиза оста на която се върти тоя диск , та тази нейна част се върти а самият диск не
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98
Comment
-
Колега не си мъчи акъла аз направих следното нещо кат най евтин и добър вариант - Копуваш един феродов диск 2-ра употреба той върви комплект с въпросната част (аксиален лагер) пренабиваш му едно ново феродо и си готов. Вече карам една година и няма никакъв проблем.
Comment
Comment